Elyon Online İnceleme

Elyon Online İnceleme

PUBG ve TERA'nın geliştirici ekibi Bluehole'nin elinden çıkan Elyon Online'nin EU sunucularını daha önce BDO'nun EU yayıncılığını yapan Kakao Games firması yakında bizlere buluşturacak.

Oyun Steampunk ve Fantastik öğeleri bir araya getiren bir MMORPG deneyimi sunacak ve içinde hem realm'ler arası, hem de oyuncular arası savaşlarda kendimize yer bulacağız. Oyunda hem savaşmak, hem de bir yerden bir yere gitmek için kullanabileceğimiz çok sayıda taşıt yer alacak ve oyundaki büyük çaplı savaşlar hem havada, hem de karada gerçekleşecek.

Makinelerin ve Büyünün hakim olduğu Elyon dünyasında oyunun RvR, yani Realm vs Realm modunda birbirinden fantastik uçan taşıtları kullanarak kendi ırkımızın diğerlerine üstün gelmesi için çaba göstereceğiz. İsteyen oyuncular savaşa robotlar (Mechs) kullanarak karadan da katılabilecek, uçaksavarlar kullanarak havadaki arkadaşlarına destek olabilecekler. Karadan ve havadan yapılması gereken saldırılar biraraya geldiğinde her RvR savaşının stratejik olarak zorlayıcı ve dinamik olacağını öngörmek çok zor olmasa gerek.

Oyunda seçebileceğiniz beş sınıf, ırklar ve birçok klasik mmorpg oyunlarından aşina olduğumuz dungeon, raid, arena, open pvp vb. gibi onlarca sistemler yer alacak.

Oyunda kendimiz için bir ev sahiplenebileceğiz. Aşçılık, Terzilik, Kimyacılık vb. meslekler ile craft yaparak üretim yapabileceğiz. Hayvancılık, Çiftçilik, Balıkçılık, Bitkicilik vb. gibi sistemlerde oyunun Life Skill tarafını oluşturacak.

Oyunda oluşturabileceğiniz sınıflar şu şekilde: SORCERESS - MYSTIC - WARLORD - ASSASSIN - GUNSLINGER

Elyon Online ile ilgili diğer içerikler:

Elyon Online Tüm Sınıflar İnceleme Elyon Online Large Scale PvP Elyon Online RvR Gameplay Elyon Online World Boss Elyon Online Mage Open PvP Elyon Online Low LvL Dungeon Gameplay Elyon Online Mage Gameplay Elyon Online Assassin Gameplay Elyon Online Warlord Gameplay Elyon Online Character Creation

BENZER SAYFALAR Rise Online World İnceleme  New World İnceleme  Lost Ark İnceleme  Astellia Online İnceleme  Conqueror's Blade İnceleme  Ashes of Creation İnceleme  Ashes of Creation İnceleme 

Facebook'ta Paylaş (301) Beğen Twitter'da Paylaş


Bu yazıya yorum yapılmamış. İlk yorum yapan sen ol! Yorum yapmak için giriş yapın.

SouLSociety