Conqueror's Blade İnceleme

Conqueror's Blade İnceleme

Steam üzerinden yayınlanan Conqueror's Blade'i bir Taktiksel aksiyon ve MMORPG oyunudur. Conqueror's Blade oyunculara onlarca sınıf içerisinde bir savaş lordu oluşturmasına olanak tanıyor. Karakter modellemeleri, grafikler, sesler ve savaş atmosferi olarak bambaşka bir deneyim sunuyor.

Conqueror's Blade tam olarak popüler ve oynaması oldukça zevkli olan Mount & Blade II: Bannerlord ve MMO oyun türünün bir karışımı diyebiliriz. Conqueror's Blade oldukça gelişmiş bir savaş mekaniği sistemine sahip. Oyunun MMO olması ise ayrıca artı bir özellik katıyor.

Oyunda oldukça detaylı bir karakter yaratma ekranı bulunuyor. Oyunda değişik ve farklı karakter yaratbilmeniz mümkün, aslında bu daha çok sizin göz zevkinize ve hayal gücünüze kalmış diyebiliriz. Karakter ekranının sonuna geldiğimizde ise her MMORPG oyununda olduğu gibi kendimize sınıf seçiyoruz. Oyunda şu anda Poleaxe, Longsword & Shield, Musket, Spear, Bow, Shortsword & Shield, Dual Blades, Glaive, Nodachi, Shortbow gbi onlarca deneyimleyebileceğiniz sınıf bulunuyor.

Conqueror's Blade Nasıl Oynanır?

Her MMO oyununda olduğu Conqueror's Blade'de karakter geliştirme bölümü mevcut. Karakterinizi açtıktan sonra başladığınız bölgede yapacağınız görevler ile birlikte, alacağınız her bir seviyede yeni yetenek puanları kazanacak ve karakterinizin güçlü yönleri ile birlikte güçlü bir komutan olmaya çalışacaksınız.

Görev sistemi olarak oldukça basit bir arayüze sahip olan oyunda, görevi aldıktan sonra görev ekranında Go tuşuna bastığınızda oyun karakterinizi otomatik olarak görevin bulunduğu yere doğru götürmeye başlıyor bu özellik ile birlikte vakit kaybetmeden görevleri yapabilirsiniz.

Yetenekler bölümünde oyunda bulunan her bir sınıf için 3 adet yetenek mevcut. Gerekli ve kendinize göre en iyi olacak şekilde yetenek dağılımlarınızı yaptıktan sonra daha büyük savaşlara atılabilir ve düşmanlarınızı daha kolay yenebilirsiniz.

Oyun içerisinde bulunan bir diğer özellikle ise Birimler, Birimler kuracağınız imparatorluk yolunda ilerlerken yapacağınız savaşlarda ki ordunuzdur. Sonuçta bir kaleyi fetih ederken bir orduya ihtiyacınız olacak ;) Birliklerin elbette bir de derecelendirmeleri var. Başlangıç olarak 1 yıldızlı birlikler ile başladıktan sonra yapacağınız savaşlar ve bu savaşların sonucunda toplayacağınız deneyimler ile birlikte birimlerinizi buradan yükseltebilir ve daha güçlü bir orduya sahip olarak daha büyük kale kuşatmaları ve savaşlar yapabilirsiniz.

Conqueror's Blade ile ilgili diğer içerikler:

Conqueror's Blade Kuşatma Trailer Conqueror's Blade Alan Savaşı

BENZER SAYFALAR Rise Online World İnceleme  New World İnceleme  Lost Ark İnceleme  Astellia Online İnceleme  Elyon Online İnceleme  Ashes of Creation İnceleme  Ashes of Creation İnceleme 

Facebook'ta Paylaş (271) Beğen Twitter'da Paylaş


Bu yazıya yorum yapılmamış. İlk yorum yapan sen ol! Yorum yapmak için giriş yapın.

SouLSociety