Lost Ark İnceleme

Lost Ark Guild

Lost Ark

İzometrik kamera açısına sahip yeni bir mmorpg. Uzun yıllar süren bir yapım aşamasından sonra asya serverları sonrada rusya serveri açıldı.

Mu Legend, Diablo, Path of Exile tarzı bir oyun...

Görev Sistemi

Level kasma zor değil 3-5 gün sürer son level olmak. Ana görevleri yaparak deneyim kazanabilirsiniz.

Oyun görevler üzerine kurulu. Oynadığınız öbür oyunları unutmanız gerekecek. Aylarca sadece görev yapsanız bile görevlerin sonunu getiremezsiniz. Şöyle ki: Görevler birbirine bağlanmış ve item seviyenize göre adalara girebiliyorsunuz ve bazı adalar günde bir iki kez açılıyor. Bazen görevler için aynı adaya defalarca gitmeniz gerekebiliyor. Ayrıca neredeyse her ada görevinin kendine ait bir alt hikayesi var.

Adalar

Oyunda kıtalar var ve bu kıtalar arasında bolca adalar mevcut gemi inşa ederek ve görevler yaparak bu adalara erişebiliyorsunuz.

Guardian Raid

Son seviyeye geldikten sonra buralara girebiliyorsunuz. Her item seviyesine göre bir guardian raid var.

Her raidin kendine ait mekanikleri var. Mekaniklere uymak zorundasınız gayet güzel mekanikleri ve zorlukları var. Droplarla item craftlayıp artı basabiliyorsunuz o yüzden bu raidler çok önemli.

PvP

PvP günün belli saatlerinde açılıyor 3v3 - 16v16 vs. gibi arenalar (team veya deathmatch gibi) üzerine kurulu.

Guild

SouLSociety olarak izometrik bu tarz yapımları tam mmorpg olarak adlandırmamakla beraber, bu tarz oyunlar ekibimizin iştahını maalesef fazla kabartmıyor, ancak yinede topluluğumuzun fikirlerine değer verdiğimizden emin olabilirsiniz.

Lost Artk ile ilgili diğer içerikler:

Lost Ark İnceleme & Tanıtım Videosu Lost Ark Tüm Sınıflar

BENZER SAYFALAR Rise Online World İnceleme  New World İnceleme  Astellia Online İnceleme  Elyon Online İnceleme  Conqueror's Blade İnceleme  Ashes of Creation İnceleme  Ashes of Creation İnceleme 

Facebook'ta Paylaş (296) Beğen Twitter'da Paylaş

SouLSociety