New World İnceleme

Amazon New World İnceleme

17. yüzyılda geçecek olan oyun tarih ve büyüyü bir araya getiren, oldukça fantastik bir yapım. Oyunun yapımcıları oyun hakkında şu açıklamayı yapıyor "Herkes bir yöne giderken, biz farklı yöne gidiyoruz".

Oyuncuların kendilerini içinde kaybedecekleri bir dünya oluşturmayı hedeflediklerini söyleyen yapımcılar, bunun en büyük amaçlarından biri olduğundan bahsediyorlar.

New World'de karşımıza dev ölçekte savaşlar da çıkacak. 50vs50 gibi, bu savaşlarda oyuncular dev kaleleri korumaya çalışacak, kalelere saldıracak, bölgeler üzerinde hakimiyet savaşları verecekler. Ama bu savaşlara dünyanın o bölgesindeki yaratıklar ve npc'ler de katılacak, yani bölgelerine girmeye başladığınızda onlar da sizi geri püskürtmek için harekete geçecekler.

Oyunu tek başına oynamayı seven oyuncuları da unutmamış Amazon Game Studios. Oyunda kendi evinize sahip olabilecek, isterseniz diğer oyuncuları evinize davet edebileceksiniz. Lifeskill, hayatta kalma öğeleri, Craft vb. birçok mekaniği içinde barındıran oyun ayrıca oyunda tek başına oynayanlara yönelik tonla görev olacak.

Yaratıkların bir bölgeyi ele geçirmek için hamle yapmasında bile solo oyuncuları ilgilendiren kısımlar mevcut olacak.

New World'ün savaşları daha fiziksel olacak, kılıcınızı savurduğunuzda kılıcın çarpmasını hissedeceksiniz. O anki pozisyonunuz, hedefe olan uzaklığınız gibi faktörler önemli olacak. Yani öyle aynı noktada 10 kişi birbirinin tepesinde durmayacak diğer oyunlarda olduğu gibi, birbirinizin içinden geçemeyeceksiniz. Bu da özellikle raidlerde ilginç durumları ortaya çıkaracağa benziyor.

New World ile ilgili diğer içerikler:

New World Trailer New World 50vs50 Gameplay New World İlk Bakış

BENZER SAYFALAR Rise Online World İnceleme  Lost Ark İnceleme  Astellia Online İnceleme  Elyon Online İnceleme  Conqueror's Blade İnceleme  Ashes of Creation İnceleme  Ashes of Creation İnceleme 

Facebook'ta Paylaş (251) Beğen Twitter'da Paylaş


Bu yazıya yorum yapılmamış. İlk yorum yapan sen ol! Yorum yapmak için giriş yapın.

SouLSociety