HAKKIMIZDA

SouLSociety Guild Hakkında

Ekibimiz mmorpg oyunlarındaki guild organizasyonları arasında en eski ve köklü Profesyonel Türk guildlerinden birisidir.

Guild olarak tecrübeli ve uzun yıllardır birlikte oyun oynayan ekibimize mmorpg tecrübesi yüksek kardeşlerimizi bekliyoruz.

Ekibimizin %90’lık dilimi akşamcı veya gececi diye tabir edilen arkadaşlardan oluşmaktadır.

Guild içi iletişimi Discord ile sağlıyoruz. Ekibimiz; sizler için oyun içinde hızlıca gelişmenize büyük katkı sağlayacaktır. Guildimize katılım şartlarını karşılayabilen kardeşlerimizi bekleriz. Basit her guildde olan şartlar bizdede geçerli çok birşey istemiyoruz ;)

SouLSociety sadece herhangi bir oyunda herhangi birkaç kişiden oluşan bir topluluk değildir. Bu yüzden;

• Bilinçli, ne yaptığını bilen, hedefleri olan, efendi, guilde bağlı,
• Tüm hayatı oyundan ibaret olmayan, oyunun oyun olduğunun bilincinde, işi gücü olan veya okuyan Disiplinli ve Ekip çalışmasına yatkın,
• Diğer Ekip arkadaşlarından aşırı derecede geri kalmayacak şekilde aktiflik ve aktifkende discord kullanabilecek sohbet ve muhabbeti seven egosuz kardeşlerimizi tercih ediyoruz.

Guild içi en önemli ilkemiz SADAKAT'tir.

Oyunu eğlenerek, öğrendiklerimizi diğer arkadaşlarımıza da öğreterek göz önünde olmak ve hali hazırdaki üye sayımızı dahada çoğaltıp ilerlemek istiyoruz. Bunu yaparkende MMORPG deneyimi yüksek, Guildine sadık, Yardımlaşmayı seven ve PvP’de geride arkadaşlarını bırakmayacak üyeler arıyoruz.

Kısacası Kurşuna kafa atacak adam lazım :)

Her guild ve oyuncuları göz önünde olmak isterler. Bizimde tam istediğimiz bu. Göz önünde olmak. Arkadaşça bir ortamın olduğu, Yardımlaşmanın maksimum düzeyde tutulduğu, Yaş ortalamasının bir hayli yüksek olduğu ekibimize katılmak isteyenler bizimle iletişime geçsinler.

Guilde katılmak için lütfen discord adresimize katılın.

Daha önce uzun süre aktif şekilde oynadığımız oyunlardan bazıları: Runes of Magic, Allods Online, Aion, Tera, Black Desert Online, Echo of Soul, Bless Online, Elyon Online...

Beklediğimiz ve Takipte olduğumuz oyunlar: Throne and Liberty ve Ashes of Creation EU

Saygılarımla;
alkoç

SouLSociety Guild Hakkında Diğer İçerikler

SouLSociety Guild Trailer v1 SouLSociety Guild Trailer v2 SouLSociety Guild Katılım Daveti SouLSociety Guild Kuralları SouLSociety Guild İletişim SouLSociety Guild 4K Duvar Kağıdı

Facebook'ta Paylaş (525) Beğen Twitter'da Paylaş

SouLSociety