Throne and Liberty Türk Guildi

Throne and Liberty Türkiye

NCSOFT'un yayınlayacağı Throne and Liberty için ekip olarak oyunu tanıtmaya ve yavaş yavaş arkadaşlarımızla organize olmaya devam ediyoruz.

Throne and Liberty mmorpg oyunu 2023'ün başlarında öncelikle Kore'de açılacak sonrasında Throne and Liberty EU serveri bölgeleri için yayınlanacaktır.

Throne and Liberty Türk Guildi;

SoulSociety guildi mmorpg oyunlarındaki global guild organizasyonları arasında en eski ve köklü Profesyonel Türk guildlerinden birisidir.

Guild olarak tecrübeli ve uzun yıllardır birlikte oyun oynayan ekibimize mmorpg tecrübesi yüksek kardeşlerimizi bekliyoruz.

Guild içi iletişimi Discord ile sağlıyoruz. 

• Bilinçli, ne yaptığını bilen, saygılı
• Tüm hayatı oyundan ibaret olmayan, oyunun oyun olduğunun bilincinde, işi gücü olan veya okuyan Disiplinli ve Ekip çalışmasına yatkın,
• Diğer Ekip arkadaşlarından aşırı derecede geri kalmayacak şekilde aktiflik ve aktifkende discord kullanabilecek sohbet ve muhabbeti seven egosuz kardeşlerimizi tercih ediyoruz.

Oyunu eğlenerek, öğrendiklerimizi diğer arkadaşlarımıza da öğreterek göz önünde olmak ve hali hazırdaki üye sayımızı dahada çoğaltıp diğer oyunlarda olduğu gibi Throne and Liberty Eu serverinde de kendimizi göstermek ve ilerlemek istiyoruz. Bunu yaparkende MMORPG deneyimi yüksek, Guildine sadık, Yardımlaşmayı seven ve PvP’de geride arkadaşlarını bırakmayacak üyeler arıyoruz.

Kısacası herzaman olduğu gibi Kurşuna kafa atacak adam lazım :)

Guilde katılmak için lütfen discord adresimize katılın.

BENZER SAYFALAR SouLSociety MMORPG Türk Guildi 

Facebook'ta Paylaş (80) Beğen Twitter'da Paylaş

SouLSociety