Elyon Online Türkiye

Elyon Online Klan

Dikkat Bu Sayfa Guild ekibi tarafından Liste Dışı olarak işaretlenmiş. Bu sayfadaki bilgiler güncelliğini yitirmiş olabilir. Doğru bilgi ve konu hakkında iletişime geçmek isterseniz discord grubumuza katılabilirsiniz.

Elyon Online Ücretsiz oldu ve 20 Ekim'e ertelendi.

#elyon online #elyon guild #elyon inceleme #elyon rehber

Sizlere oyunla ilgili kısa bir inceleme tadında soru cevap paylaşımı yapmak istiyoruz.

Elyonu sizinle beraber türk guildinde oynamak isteyen oyuncular ne yapmalı?

Oyunu EU 1. (İlk) Server da (Mavi) Vulpin tarafında oynayacağız. Oyunu bizimle beraber oynamak isteyenler veya ilk başta olmasa bile sonradan bize katılmak isteyenler karakterlerini bu şekilde oluşturduktan sonra discorda katılmaları ve bizlerle iletişime geçmeleri yeterlidir. Elf, Orc vs. Her ırk ve karakteri Bu mavi tarafta da açabiliyorsunuz o yüzden kırmızıyı seçmenize gerek yok. Buradaki kırmızı veya mavi tarafını WOW’daki Horde vs Alliance olayına benzetmemek lazım, oyunun bu şekilde bir hikayesi yok. “For the horde” gibi bir olayınız söz konusu olmayacaktır. Bizim tek istediğimiz saygı, sohbet muhabbet ve burada olanların, bu klanı, kendi klanları gibi sahiplenmelidir. Katılacak arkadaşlara söylemek istiyorum ki; Hiç kimsenin küçük görülmediği, kimsenin yadırganmadığı, level veya iteminin sorulmadığı, kimseye sonradan geldiğinin hissettirilmediği, sorumluluk sahibi herkesin yetki olarak hak ettiğini aldığı, hiç kimseye şu sınıf veya bu sınıfı oynayacaksın diye diretilmediği bir ortam bulacaklardır. SouLSociety bir oyun oynarsa ki şuanda oynayacağı oyun Elyon’dur. Buna yaklaşımın ne kadar ciddi olduğunu her platformda görebilirsiniz. Bugün Google’da bile Elyonla ilgili ne aratsanız SouLSociety klanı karşısınıza çıkar ve sonuçta ulaşacağınız kapı burası olur.
Bu oyunu klan olarak çeşitli zamanlarda değişik sunucularda oynadık. Thai betasında 1. Klan olduk. Eu 1. ve 2. Betada 1. Klan olduk ayrıca yine EU 2. Betada klan savaşları sonunda da 1. Klan olduk görselleri inceleyebilirsiniz.

Oyunu defalarca her sürümünde deneyimlemiş bir ekibe gelecek olmaları, Elyon Türk klanımıza katılacak arkadaşlar için çok büyük avantajlar sunacaktır. Biliyorsunuz burası bir EU serveri. Burada bizlerin oyuncu bulma potansiyeli tüm üyelerinin seste İngilizce konuşabildiği bir Avrupalı guild kadar olmayacaktır. Biz Avrupalı oyuncuları klana alsak bile ki PR’ımızdan dolayı Avrupalı oyuncuların klana katılım isteğinde yığılma da oluyor. Fakat bir zaman sonra bu oyuncular sesli sohbette yeterli aksiyonu almayınca klanda durmayacaklardır. O yüzden bu arkadaşları klana alarak kalabalık yapmanın mantığı da yoktur. Bu yüzden Türk oyuncular için macera aramaktansa bu oluşuma dâhil olmalarını, Elyonda kalıcı bir türk ekibi olan SouLSociety klanına katılmalarını bekliyoruz.

Elyon nasıl bir oyun? Ne tür oyunculara hitap ediyor? Oyuncular Elyon'dan tam olarak ne beklemeli?

Elyon’un temelinde yatan en büyük olay pvp’dir, ve bu pvp bazı oyunlarda olduğu gibi sadece arenalardan ibaret değildir. Elyon’da Arenalar, Open World pvp, realm war, klan savaşları, bölge savaşları vb daha bir çırpıda aklıma gelmeyen birçok içerik mevcuttur Pvp tarafında. 
Pve Tarafında, grind atabilirsiniz çeşitli haritalar vardır bunların bazıları ortak haritalar olup karşı ırkla burun buruna geldiğiniz haritalardır. Bu ortak haritalarda grind atmak exp, gold drop bakımından avantajları vardır. Bu yüzden iki ırkta buralara çöreklenmektedir bu yüzdende her an ölümle burun buruna aksiyonu bol bir grind içinde kendinizi bulacaksınız. Elyonda solo takılmanıza gerek yoktur tüm yaptığınız işleri kayıpsız bir şekilde partili olarak yapabilirsiniz. Dg ve grind herşeyde kişiye özel drop vardır. Kutuların içinden herkese item düşmektedir. Ayrıca oyunda tek ve 5 kişilik dungeonlar, katlı dungeonlar, 10 kişilik raidler gibi birçok içerik de mevcuttur. Craft ile oyunda çantadan, itemden tutun birçok materyali craftlayabilirsiniz, gelişmiş bir craft sistemi vardır. Elyonda kendinize ait bir eviniz olur burada evinizde ve evinizin bahçesinde craft ve lifeskill işleri ile uğraşabilirsiniz. Oyunda sezon sistemi olacaktır. Oyunda görev ve pk yapılan ayrıca bölgeler mevcuttur, Bu bölge’nin çeşitli alternatifleri vardır Level vb şeylere göre kategorize edilmiştir. Bunlardan bazıları Bu sezon sisteminde pasif skiller ve pasif statlarınızı geliştirdiğiniz yerdir. Bu bölgede günlük görevlerle, bu skillerinizi geliştireceksiniz ve bunlar sezonluk sıfırlanacak. Elyon klasik anlamda bir mmorpg’dir. Oyunda erken aşama sınırlarını kolayca zorlayabilirsiniz. Elyonu burada şuanda çıkacak diğer oyunlardan ayıran en büyük özellği pvp içeriği, sürdürülebilir olması, hızlı gelişim sağlayabilmenizdir. Özellikle işten gelen insanlar için akşamları 3-4 saatlik emekle her şeyi yapabileceğiniz bir oyun olmasıdır. Gecenin 4’ünde görev yaparken spontane karıştığımız pk videomuz buradadır.

ayrıca elyonda bulduğunuz itemlerle iligli stat, skillerinizle ilgili şeyler, iteme taktığınız rünlerle ilgili herşey oyun içi yapılmaktadır. Dışarıdan bunlarla ilgili hiçbir gerçek para oyuna sokmanıza gerek yoktur. İtemleri grade atlatmak yani maviden mora, mordan sarıya çevirmek oyun içi halledilen bir olaydır. İtemlerinize artı basmak, bastığınız artıyı silip tekrar denemek, rünlerinize artı basmak skillerinizi istediğiniz an değiştirmek, iteminizdeki rün renklerinizi değiştirmek vs tamamen hepsini oyun içinde her gün birkaç saat oynayarak yapabileceğiniz işlemlerdir.

Elyon'da P2W var mı? Gerçek para harcayarak ne alabiliriz? 

Tek kelime ile hayır. Bu kore sunucularında mümkün olsada shop üzerindeki p2w içeriklerinin bugüne kadar yapılan kakao games canlı yayınlarında gm'ler bizzat bu p2w içeriklerinin tek tek ismini sayarak kaldırıldığını net bir şekilde belirtilmiştir, ancak 1 sene sonra eklerlerse ona diyecek birşey yok maalesef sonrasında ne olacağını bilemiyorum, kahin değilim. Ancak kimse üzülmesin param var harcarım diyen varsa da çok güzel tavşan ve ayı kostümleri mevcut shopta :) shopta genel olarak kötü tasarlanmış kostümler, çanta ve banka slotunu arttırma kâğıtları, çeşitli oyun içi duruş veya yürüme stilleri, çeşitli giyilebilir aksesuarlardan ve oyun içide bedavaya 1 adet son seviye yapabileceğiniz bdo dan bildiğiniz peri’den (bunun elyondaki adı lumen’dir) veya satın alabileceğiniz petlerden ve bineklerden ve Premium'dan başka hiçbir şey yoktur.

Elyon'da oyuncular arasında ticaret mümkün mü? Elde ettiğimiz/geliştirdiğimiz itemleri başka oyuncuya satabiliyor muyuz?

Oyuncular arasında şuanlık bırakın goldu pot bile hiçkimseye trade edemezsiniz, mail olarak bile gönderemezsiniz, fakat oyun içinde dg itemleri raid itemleri vb bazı itemler hariç slotttan düşürdüğünüz kullandığınız üzerinde hertürlü işlemi yaptığınız itemleri sonradan ah ye koymanız mümkün. Şuanda ah böyle olmasada oyun açıldıktan sonra bdo daki gbi itemin min-max fiyatını oyunun ayarlayacağı bir sistem olacağını açıkça söylediler. Bu şekilde olduktan sonra burada art nyetli bir işlemde gerçekleştirmek mümkün olmayacaktır.

Bu yazı SouLSociety Guild yetkilileri ile Elyon hakkında yapılan röportaj (soru-cevap etkinliği) içinden alınmış bölümlerdir.

BENZER SAYFALAR Elyon Online Türkiye  Crimson Desert Türkiye  Ashes of Creation Türkiye  ArcheAge Unchained Türkiye  GeForce NOW Türkiye  Throne and Liberty Türkiye 

Facebook'ta Paylaş (163) Beğen Twitter'da Paylaş

SouLSociety